Bus / Touringcar chauffeur

Is het altijd jouw wens geweest om Bus / Touringcar chauffeur te worden? Ben je toe aan iets anders of wil je meer vrijheid in je werk? Onze unieke werkwijze zorgt ervoor dat het chauffeursvak voor iedereen mogelijk is én je zelf kunt bepalen waar en wanneer je aan de slag gaat. 

Bij Pro-Driver zorgen we ervoor dat je de juiste scholing krijgt om als chauffeur aan het werk te gaan. Dit doen we in samenwerking met Erkende rijscholen in Nederland. Zij verzorgen de volledige opleiding tot buschauffeur. 
Je start altijd met een speciale rij-test, ook wanneer je al in het bezit bent van het juiste rijbewijs. We vinden het namelijk belangrijk, dat het zowel voor jou als voor ons een fijne, veilige samenwerking is. Lees hier meer over de volledige opleiding. 

Profiteer van de voordelen van het werken als ZZP’er

Vervolgens ga je op ZZP-basis aan de slag. Dit heeft veel voordelen; zo ben je flexibel, kun je je eigen uren bepalen, kies je zelf de regio waarin je wilt werken én krijg je een hoger uurloon. Kortom, jij bepaalt! Wij kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over het werken op ZZP-basis. Om je daarbij te kunnen ondersteunen werken we samen met een accountantskantoor. 

Jij bepaalt dus waar én wanneer je gaat rijden. Wil jij aan de slag op de lijnbus in jouw regio of rijd jij liever met een touringcar naar Spanje? Het kan allemaal. Wij zorgen ervoor dat je onder jouw voorwaarden aan de slag kunt! 

naar opleiding