OPLEIDING

Ben jij klaar om de afslag te nemen naar een baan als buschauffeur? Wij maken het mogelijk! Er zijn wel een aantal zaken die belangrijk zijn; Zo moet je 21 jaar of ouder zijn en ben je de Nederlandse taal machtig. De laatste en misschien nog wel belangrijkste; je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan! 
Wij verwachten van jou dat je de tijd vrijmaakt om de opleiding tot chauffeur in een zo kort mogelijke tijd te behalen. 

Je krijgt de meest moderne en professionele opleiding

De verkeersschool waar wij mee samenwerken beschikt als een van de weinigen over een supermoderne  simulator. Deze manier van rijles is uniek in Nederland! Voor je begint aan een opleiding tot buschauffeur, of voor het verkrijgen van je certificaat, leg je een rij-test af in deze simulator. Zo bepalen we vooraf hoe jouw rijopleiding eruit gaat zien. 

Voor deze rij-test betaal je eenmalig €150,-. Slaag je voor deze rij-test, dan wordt dit bedrag meegenomen in je opleidingsplan. Na het behalen van de rij-test ontvang je een speciaal certificaat. Hiermee kun je aan jouw toekomstige werkgever laten zien dat je bekwaam bent als chauffeur. 

Na deze rij-test kun je aan de slag met de opleiding. De opleiding bestaat uit twee delen; een theorie- en praktijkgedeelte. 

Wij financieren jouw opleiding, de kosten verdien je zelf terug.

Wij bekostigen in eerste instantie jouw volledige rijopleiding. Wanneer je aan de slag bent als chauffeur, betaal je de kosten van de opleiding in behapbare stukjes terug. Dit doe je door een klein gedeelte van je uurloon af te staan. Zo zorgen we ervoor dat jij direct aan de slag kunt als chauffeur, zonder zorgen over de kosten! 

Wil je meer weten over hoe de opleiding er inhoudelijk uitziet? Of al enthousiast om aan de slag te gaan? Neem contact met ons op!